Monday, March 17, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap oakleys tbnw

Duizend Bangzhong achter in te halen,nike roshe run, de dorpelingen niet denken van dit een paar onstuimige, Chuan Lin Yue bomen, rennen bijna zelfs met deze Bangzhong snel. Maar na al, en deze zijn vaak Bangzhong martial arts is nog steeds een kloof, is geleidelijk inhalen na een tijdje. Alle Bangzhong harder, wanhopig probeert in te halen. Gelukkig toen, plotseling in de voorkant van de dorpelingen kwam in een bosje, zelfs verdwijnen. Geen bergen Bangzhong spoed naar het verleden terug te krijgen, maar hier vond bleek een doodlopende weg, want net als de boor bush tenzij anders echt nergens heen.

Toen ging twee geweren, talloze pijlen vliegen uit de bossen van beide kanten, geen bergen Bangzhong schoot meteen uit de voeten. Geen bergen Bangzhong zie zo veel mensen sinds de hinderlaag, die luid schreeuwen, lange ladder, moed, en iedereen was chaotisch hoor, ik weet niet hoe je moet de vijand te doen. Pijlen geschoten op de rug, is er geen schild om weerstand te bieden, zelfs meer dan duizend mensen om beslag leggen op de dorpelingen waren overvol, noch zelfs de formatie, hoe te weerstaan? Gaat op cheap oakleys duidelijke en is niet goed in het leiden van operaties leiders, hoewel hij bleef schreeuwen, maar het is nutteloos, wie niet luisteren nike, dan is het hele team als niemand commando als vliegen volledig chaotisch, is gemakkelijk elf Xifeng Hill schot.

Sommige Bangzhong willen boren onder de bomen net voorbij,nike air max, maar vond dat zolang men onmiddellijk het hoofd naar een van de lange speer, ter plekke gedood. Sommige Bangzhong partijen willen om terug te vechten, hetzelfde is nog niet liep een paar stappen, zijn er tal van pijlen te schieten op hetzelfde moment, de plek veranderd in een egel, maar eerlijk blijven waar mensen langer leven. Na de oorlog begon, zou zelfs het gezicht van de vijand niet zien, waren gedood en gewond talrijk. Chang Ching daar voor een hapje, niet regisseren zo veel mensen, het kan alleen maar vertrouwen op hun eigen vaardigheden op.

No comments:

Post a Comment