Thursday, March 13, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw toms qxog

Fra villaen døra her, ikke mindre enn 200 livvakter, nesten alle bevæpnet, på sin én person kan lett komme inn? Xue bestefar, nike sko opphøye en liten hær. Sa en liten hær av høflighet, faktisk, her er forsvaret virkelig som krigs dager Xue sa, egentlig ikke veldig bra, ikke har store fjell hvis montert, kan du lett treffer huset til en person som kommer fra døren. Barn, ting d nike shoes nike shoes public relatert til å si, ikke vær beskjeden. Xue krigens dager menings smilte til Xiao juni sa.

10:00 toms neste dag,nike store, døren Hsueh keiserlige bygninger, ulike medier i Hong Kong fosser økonomiklasse alle medier involverte blir varslet om morgenen bare for å gå på jobb, da Lee store og små til å holde en nyhetskeiserligebygninger konferanse, som innholdet er ikke kjent. Selv om telefonen kommer noen plutselige Hubei, tiltrekker seg fortsatt mange konkurrerende medier veksten av det nye året, er ulike medier i håp om å få bryte nyheter, underholdning og selv mange journalister kom også til åstedet, om Lize Ming og Hong Kong underholdning tvetydig affære mellom en kvinnelig artist sirkel, har reporteren også stor appell.

Department of Commerce til pressekonferansen, mange journalister fant de trådløse tvb TV-kameraene, er hjerter hemmelighet tenkte, det later til at denne gangen Lee er å ha en sjenerøs, har kommet for å leve. 10:30, Imperial Chamber of Commerce Building, journalister har store folkemengder, blant journalister er kjent med hverandre for å finne ut den egentlige hensikten med pressekonferansen med hverandre, ingen er det, med en radiostasjon sendte resultatet den mid - nivå ledelse kjent reporter gikk til hans side, hvisket spurte: Liu bror, i dag denne kampen, til slutt hvordan det er, nike shoes kringkasting av denne konferansen i dag, uten forhåndsvarsel hvordan bror ah, så bra at noen yngre forberedelse.

No comments:

Post a Comment