Thursday, March 28, 2013

Och medanNike Cyber ​​måndag 2011 verkar

Rike tredje skiktet: söker soldater kommer att söka redan söker folk rädda de få som är endast ett fåtal människor, och som rådgivare måste nike air max har förmågan att söka livet för tusentals människor. Det fjärde lagret av riket: söker landet, jämfört söka land för att söka en, tusentals människor söker är mycket grunt nivå. Om en person kan göra för att söka land (land hänvisar till furstarna styrkor) måste ha en bred vision och övermänsklig insikt, dessa är inte vanliga människor kan ha. Den femte rike: söker världen, så att de fyra ovannämnda punkterna, och är en användbar strategi, men inte heller kan kallas en riktig rådgivare. Real rådgivare måste ha en person som inte har förmågan - förmågan att söka världen. Ärligt talat, onda skugga söker successivt tillflykt Dong Lee? Zhang Xiu, Cao Cao Jia Xu utvärdering värre än Zhuge Liang. (Men här är en roman, inte en historia text, inte göra mer utvärdering och tolkning.

Ursprungligen ond skugga ut det här skulle också vilja resa runt för att se att Goushi Yun komma överladdas tre berömda, men upplevde uppgift Jia Xu s tre berömda dolda onda skugga förstå tre kända än steg hund avföring kommer att kunna tygla mitt i denna önsketänkande, bara en sightseeingtur som få människor att återvända till riktningen av basen, faktiskt, jag är medvetet vara berörda av väg nära tre berömda. Den onda skugga till denna dag, spela linjen (se att inte göra Chuan Songzhen) att mobilisera människor kom i en av stäng Munsan bergen Chencang bergen. Inte vet är inte upplevt alltför många krig, eller det onda skugga tillbaka mentalitet ofog, nike air max 90 verkar som bergen i Chuan Songzhen gör, men med en folkmassa omsättning i bergen rykte av sin sägs njuta av utsikt över bergen, "landskap" verkligen ovanliga och vackra och rena, till stor del folk var klar och frisk, hjärta bred gas bred.Framför befintliga i Battle! Precis som den onda skugga nedsänkt i liggande, sprang en scouttrupper rapporterade Road "kan ta så extravagant NPC Herre när skirmisher också onda skugga. Någon ... Slaget? Tittade på de avlägsna och vackra berg det onda skugga överraskade frågar retoriskt, kan betraktas som slaget vid beräkningen vilka spelare ifrågasätter längs den onda skugga också köra in i en massa stridsscener, men är mindre i ett sådant avlägset ställe, också några byte. De onda Shadow Scout trupper befallande allmän nivå bör emellertid inte drabbas av den typ av lågaktivt ordförråd fel, eftersom nike air max sade Battle är det förvisso mycket intensiv. En stor grupp människor en bil under belägringen av de två personer, men mycket intensiv, nike air max hur man handskas med? Det scout frågade säkerhet. Hör belägringen av två bilar mot en stor grupp människor, men också mycket intensiv, Den onda skugga inte hjälpa riktigt intresse Road och ta ledningen framåt och sprang nike air max också skyndade upp.

Vände hörnet och såg framför scenerna, kunde den onda skuggan inte låta bli att suga ner ett andetag, såg jag framför en stor dal tät runt full av människor, den grova steget beräknas cirka 1.air max 90,000 personer, tusentals resultat stad, Wan människor överskott vild, även om mer än tusen täckt med en stor öppen plats i "alla aktörer i ögonen på ingenting, men i dalen, men tillräckligt. Dal kyla och blåsigt Xuerouhengfei många faktiskt bara en man och en kvinna, lite gamla och två personer i affären, men en sådan lite gamla, men bildar en extremt kraftfull försvarslinje är svärdet dans Mer än tusen människor kan inte två kuvertet fordonet, men också nästan en halv dag, den här gången har täta fallna hundratusentals lik, att se kvinnan mer krävande punkt, även att motstå belägringen av publiken, men också ganska obekväma, kommer från spridda, inte täckt blodig inte känner andra eller sig själva.

No comments:

Post a Comment