Wednesday, November 20, 2013

wpmedya.comdelil ugg skor rea opi189

De provinsiella folkets kongresser i J ordinarie möte kommer att ske genom den rättsliga processen, är valet J Ren Licheng vice guvernör. Orsaken kan vara någon kraft i denna stad från söder om ställning partisekreterare, befordrades till vice guvernör i provinsen J, vilket till viss del beror också på ugg stövlar hade gjort framsteg i Okrug region. På den tiden, ugg skor men av någon provinsiella ledarskap, som är typisk negativ och överfördes Okrug region. Varje kraft placeras i ett nybildat South City efter, är att vara Daniel Wu ord, dåliga saker blir också en bra sak - som Asiens största dagbrott, South City, den årliga intäkter, och bland de bästa i J- provinsen.

Kan South City i provinsens skatteintäkter ranking, är det ingen kan förneka, det kan inte heller låta vissa städer de främsta ledarna ropade : antingen tvinga detta verkligen är borta Goushi Yun ! Årets södra turné tal, har Ren Li varit den centrala organisationen avdelningen, från tidigare tomgång klippet väska blev. Anförtros uppgiften, provinsen ekonomiskt vitalisera J bördan av tryck på uggs s axlar, skulle det vara trend i tiden rätt. Naturligtvis landet som helhet, inte bara J provinser har sådana personalbyten, förutom vissa sydliga provinser, de inre provinserna, mer eller mindre, det är en sådan liten justering.

Detta är ingen storskalig justering av personal. Det skulle vara att placera en del av de viktigaste ledarna för provinser och städer,ugg skor, en buffert av tid till det. Annars är det inte bidrar till stabiliteten i hela situationen. Oavsett i vilken tid. Det var överväldigande stabil händelse. Detta, naturligtvis också innehåller lite balans räknas. Vid sådana tillfällen offentligt antingen eller i privata, Daniel Wu, inte kan på denna punkt, tappade bollen det ! Även denna era val, är det bara en formalitet, och inte på grund av Daniel Wu, en person saknas, kommer det att påverka valet av antingen kraft - men det är en attityd problem ah ! http://wpmedya.com/delil/

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment