Wednesday, November 20, 2013

wpmedya.comdelil ugg skor rea rsx389

Dokumentet konstateras att hushållet kontrakt ansvar system och kombinerar enad och separat dualistiskt ledningssystem är landets landsbygdsekonomin ugg stövlar ett bassystem, till långsiktig stabilitet, och fortsätta att förbättra. För att stabilisera relationerna mark kontrakt, för att uppmuntra jordbrukare att öka investeringarna, förbättra markens produktivitet, mark i det ursprungliga kontraktet löper ut, och sedan förlänga tre förblev oförändrad i decennier. ugg skor Daniel Wu, denna linje av forskning är att fokusera på mitt nyligen utfärdat andan i de relevanta dokument, djupgående i hela provinsen, för att undersöka genomförandet av dessa dokument över den anda av processen, en del av de åtgärder som vidtagits.

Xue sekreterare göra? uggs Är Daniel Wu, ah, Oh, hej, gamla ledarskapet, ugg skor be er en sak. Vid denna punkt, har Daniel Wu, genomförts inom områdena forskning Lanning, återvände till provinshuvudstaden den provinsiella CPPCC sitt eget kontor, och Provincial biträdande generalsekreterare, tjänstgörande direktör Xue Li samtal. Ordförande Wu, hej, du är nu den provinsiella CPPCC ledarskap, och ändå har något du vill behaga ugg skor göra ? Om något, kan det hjälpa ugg skor ugg skor verkligen göra mitt bästa.

Även Daniel Wu, att jobba på posten, i J provinsen länsstyrelsen, är han direkt ledning av Daniel Wu - fem av direktören, men nu folk har vice provinsiella ledningen, och samtidigt värda över miljarder kronor, vilket är långt från honom presidiet nivå kadrer kan jämföras, därför kan han inte framför Daniel Wu, sätta vad veteran. Med vänliga hälsningar Daniel Wu, sade : Xue sekreterare, är sådan att ugg skor Lanning region i en vecka efter forskning, finns det några personliga känslor, tankar och Bing Nan sekreterare intervju, du ser, kan inte vara i en nära framtid, till ugg skor arrangemang en tid att göra det ?

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment